maanantai 27. tammikuuta 2014

/sohva/

Ektorp-sohvamme on useita vuosia vanha, valkoisia päällisiä olen pessyt muutaman kerran vuodessa. Sohvan runko ja tyynyt ovat edelleen uudenveroisessa kunnossa, mutta päällisen valkoinen väri alkoi kyllästyttämään. Fb-kirppikseltä onnistuin ostamaan edullisesti hyväkuntoiset tummanharmaat päälliset. Ensimmäistä kertaa kokeilin Dylonin pesukoneväriä, värinä tietenkin musta. Värjäys onnistui hyvin ja nyt meillä on "uusi sohva". Ektorpin muodosta en oikein enää tykkää, mutta musta päällinen teki siitä vähän rouheamman.

/k/

maanantai 20. tammikuuta 2014

/the matto/

Niin paljon kuin tykkäänkin puulattiastamme, niin tämä muovimaton pala vei kuitenkin voiton. Ostin tämän(kin) fb-kirppikseltä, sain sen Juhla Mokka -paketilla :) Matto on ollut hetken käytössä jollain messuilla, ja se on just eikä melkein meidän keittiön lattiaan sopiva... ja niin paljon helpompi pitää puhtaana kuin vaalea puulattia.


/k/


sunnuntai 19. tammikuuta 2014

/GG/

Greta Garbon kehystetty juliste löytyi fb-kirppikseltä. Tykkään tähden arvoituksellisesta katseesta, ja ehdottomasti siitä, että kuva on mustavalkoinen. 


/k/

maanantai 13. tammikuuta 2014

/A = ART/

Naapurin nuori taiteilija Iida-Elviira 5v., piirsi minulle järisyttävän hienon luurangon, joka pääsi tietysti kehystettynä olkkarin seinälle. Tykkään!

Vihdoin saatiin lunta ja valoa, mukavaa alkanutta viikkoa.


/k/