perjantai 29. elokuuta 2014

/oh james/

Ostelen aina kirppikseltä vanhoja nahkavöitä, ovat käteviä sitomaan esim. aina vaan kasvavia sisustuslehtipinoja. Jameksen vanha nahkavyö keikkuu nyt tylsän suojaruukun vyötäröllä.



ps. Ilona Pietiläisen Innostu & onnistu kirjan arvonta 15.9. klo 21 asti, arvontaan pääset täältä.

/k/


keskiviikko 27. elokuuta 2014

/don't grow up, it's a trap/

Jostain syystä juuri ne kaikkein helpoimmat viherkasvit ei viihdy meillä, josko "käänteinen psykologia" auttaisi ;)


Ilona Pietiläisen Innostu & onnistu kirjan arvonta 15.9. klo 21 asti, arvontaan pääset täältä.

maanantai 25. elokuuta 2014

/arvonta/

Sain Pietiläisen Ilonalta arvottavaksi hänen uusimman kirjansa Innostu & Onnistu, ideoita ja tuunauksia kauniiseen kotiin.
"Kirja on rakennettu kevään hiirenkorvien vihertäessä, juhannusruusujen tuoksuessa, syksyn lehtikirjon sataessa maahan ja puuterilumen leijaillessa kotien ylle. Jokaiseen vuodenaikaan sopivat ideat on helppo toteuttaa kirjan ohjeiden avulla. Sivujen on tarkoitus inspiroida ja tehdä arkiset hetket kauniiksi. Ripaus hauskuutta ja hilpeyttä löytyy rohkealle sisustajalle. Harmoniseen ja pehmeään tunnelmaan viehättyneelle on kerätty omat vinkit mukaan napattaviksi. Vanhassa kahvipannussa majaa pitää tonttuperhe, kaunein kranssi satojuhliin syntyy retiiseistä ja puutarhajuhlissa juhlitaan heinäpaalituolien päällä. Koti puetaan hetkessä juhliin ja kauniiseen arkeen. Kotia sisustetaan edullisilla ja kauniilla ratkaisuilla uudella tavalla - materiaalit löytyvät luonnosta, kirpputoreilta ja mummolan kaapin nurkista. Toteutukset on rakennettu selkeästi ohjeistaen, pienillä ideoilla lukija saa helposti kaunista katsottavaa ja kirjan suuremmat projektit inspiroivat raikastamaan kotia laajemmin."

Aikaa osallistumiseen on 15.9. klo 21.00 asti. Kommentoimalla tänne blogiin tai Facebookiin saat yhden arvan, lisäksi jakamalla tämän saat 2 arpaa, ja liittymällä vielä blogin lukijaksi yhteensä 3 arpaa, ilmoita monella arvalla osallistut ja kerro meiliosoitteesi, että saan sinuun yhteyden, jos arpaonni suosii sinua. Arvonta on päättynyt, voittaja selviää lähipäivinä.





 /k/

sunnuntai 10. elokuuta 2014

/elokuu/

Kesä lähenee loppuaan ihan liian nopeasti, mutta onneksi lämpimiä ilmoja vielä riittää ja kesälomaakin on syyskuussa vielä viikko. Bloggaaminen on kesän aikana ollut todella laiskaa, INSTAGRAM kun on niin paljon nopeampi tapa julkaista kuvia.

Nyt lähden katsastamaan alueen kirppiksiä. Huomenna meillä on täällä kotona pieni kuvaussessio, siitä lisää joskus myöhemmin. 


/k/